VAVDZ steunt oproep FNV


Datum: 10-09-2012

In een interview met Nu.nl roept voorzitter van de FNV Ton Heerts het demissionair kabinet op om de forensentax te schrappen voor 17 september.

“Als het kabinet niet voor 17 september een streep zet door die maatregelen, gaat de FNV oproepen tot 'collectieve acties', staat in de brief te lezen.’ De brief is verstuurd aan premier Rutte.

VAVDZ steunt deze actie. Martin Huisman, voorzitter van de vereniging,: “De forensentax moet voor Prinsjesdag van tafel anders is het te laat en gaat het gewoon door”. “Extra belangrijk is dat ook het privé maken van woon-werk kilometers niet door gaat. Als we hier niet apart op hameren, dan zijn we straks van de forensentax af, maar blijft alsnog het einde van de 500 km regeling een feit.

Wij hebben de onbelaste kilometervergoeding nodig om flexibele mobiliteitsbudgetten fiscaal te ondersteunen. Dit is voor de ontwikkeling van zakelijk rijdend Nederland van groot belang. De 500 kilometerregeling is geen ideale regeling, maar die mag niet over boord totdat er een goed alternatief is. Bij het privé maken van woon-werk kilometers krijgen we gegarandeerd oeverloze discussies en rechtzaken over de definitie van wonen en werken, dit terwijl een veel betere oplossing, de gestaffelde bijtelling, voor het oprapen ligt. Wij hopen op een succesvolle actie van de FNV.”

Teken de petitie op www.forensentaxnee.nl
 

Geplaatst op: 10-09-2012 13:36

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen