Private Lease OK keurmerk

Private lease is sterk in opkomst. De (lease)auto van de zaak is niet langer de enige oplossing voor zakelijke mobiliteit. Voor steeds meer werknemers kan een private leaseconstructie een goede optie zijn, aangezien werkgevers daarin ook faciliterend optreden.
 
Aangezien private lease een verzamelterm is voor leaseconstructies die door dealers, importeurs en leasemaatschappijen worden aangeboden, zitten er grote verschillen tussen de concepten van de aanbieders. Dit maakt het voor consumenten vaak lastig om, behalve op prijs, een vergelijking en uiteindelijk een goede keuze te maken.
 
Keurmerk aanvragen
Voor u als private lease-aanbieder bieden wij het Private Lease OK keurmerk. Als uw algemene voorwaarden aan de zorgvuldig samengestelde normen voldoen, kunt u bij VZR een keurmerk aanvragen. Wij zullen deze toetsen en indien akkoord, ontvangt u van ons het Keurmerk. Het ‘Private Lease OK’-logo ontvangt u dan om in verschillende uitingen te gebruiken.
 
Het keurmerk biedt uw (potentiële) klanten de garantie dat zij een private lease contract afsluiten, die voldoet aan onze richtlijnen voor een deugdelijke en duidelijke constructie. Wij adviseren berijders altijd een Private Lease auto bij een aanbieder met een keurmerk aan te schaffen.

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie ontvangen over het keurmerk en/of over de kosten? Stuur dan een bericht aan info@vzr.nl en wij nemen contact met u op.
 
Klik hier om de aanbieders met Private Lease Keurmerk te bekijken.
 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen