Tevredenheidsonderzoek onder leasemaatschappijen afgerond


Datum: 30-11-2023

Inmiddels is het grote benchmark onderzoek onder leasemaatschappijen afgerond. In dit jaarlijkse onderzoek van VZR, dat samen met Feedback Company wordt uitgevoerd, hebben ondervraagde leaserijders hun eigen leasemaatschappij beoordeeld op verschillende deelaspecten. Onderhoud, sturing, schade, communicatie en contracten komen aan bod. Deze aspecten, in combinatie met de NPS en het rapportcijfer bepalen de eindscore van de leasemaatschappij.

Awards
De spannende ontknoping van de winnaars vindt plaats op 7 december tijdens het VZR Lease Event. Een dag waarop de leiders in de lease-industrie worden beloond voor hun goede prestaties. De felbegeerde awards worden uitgereikt in de categorieën voor berijders, wagenparkbeheerders en private lease-rijders.

Innovatie
De Innovatie award die vorig jaar is bedacht om innovatieve leasemaatschappijen in de markt te waarderen wordt ook dit jaar weer uitgereikt. Deze award gaat naar de leasemaatschappij die volgens de zakelijke rijders en wagenparkbeheerders de meest vernieuwende oplossing op het gebied van mobiliteit heeft voortgebracht. Uit acht inzendingen wordt op 7 december tijdens het VZR Lease Event de winnaar bekend gemaakt.  

Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws over het Lease Event en de winnaars.
 

Geplaatst op: 30-11-2023 09:40

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen