Sandra Molenaar versterkt Vereniging Auto Van De Zaak


Datum: 18-09-2014

Vereniging Auto Van De Zaak is vijf jaar geleden opgericht en heeft inmiddels bijna 20.000 leden en meer dan 60 sponsoren. De vereniging is toe aan een volgende stap. Om deze fase in te luiden, is Sandra Molenaar aangesteld als verenigingsdirecteur.
 
Vereniging Auto Van De Zaak is een non-profit vereniging die opkomt voor de belangen van zakelijke rijders in Nederland. Sinds haar oprichting in 2009 is de vereniging sterk gegroeid. Vorig jaar is het bestuur aangesterkt en dit jaar is het beleid gedefinieerd om de vereniging zelf verder te professionaliseren.
 
De verwachting is dat het belang van Vereniging Auto Van De Zaak voor zakelijke rijders in de (nabije) toekomst alleen maar groter wordt. In het laatste kwartaal van dit jaar wordt Autobrief 2 van staatssecretaris van Financiën Wiebes verwacht. De geruchten over deze Autobrief beloven niet veel goeds voor de zakelijke rijder.
 
Sandra Molenaar, voorheen algemeen directeur bij Autokopen.nl en operationeel directeur bij BOVAG, over haar rol als verenigingsdirecteur: “Vanaf de start heeft Martin Huisman, de voorzitter van Vereniging Auto Van De Zaak, met zijn team hard gewerkt om de vereniging op de kaart te krijgen bij zakelijke rijders, bij leasemaatschappijen en importeurs, bij partijen als BOVAG, RAI, ANWB en VNA en in politiek Den Haag. Daarin heeft hij veel bereikt. Ik ben er trots op dat hij mij heeft gevraagd de vereniging samen met hem naar de volgende fase te brengen.”
 
Vereniging Auto Van De Zaak lobbyt voor de positie van de zakelijke rijder in Nederland. De Nederlander betaalt meer belasting voor zijn auto van de zaak dan in alle andere omringende Europese landen. Vereniging Auto van de Zaak vindt dit oneerlijk. De belasting op het gebruik van een auto van de zaak moet volgens Vereniging Auto Van De Zaak onderdeel worden van de Europese belastingwetgeving en dus Europees gelijk worden getrokken.

Geplaatst op: 18-09-2014 12:33

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen