Leaseauto Testdag: gratis auto’s testen bij Autotron


Datum: 28-08-2018

Ze staan er allemaal, de nieuwste, mooiste en meest populaire zakenauto’s van dit moment. Op donderdag 20 september kunnen bezoekers van de Leaseauto Testdag de hele dag testritten maken in automodellen van minimaal elf merken. Niet alleen op het terrein, maar ook buiten de hekken van Autotron Rosmalen. Experts van de automerken zijn aanwezig om alle ins en outs te vertellen en de nieuwste ADAS-systemen te demonstreren. De registratie voor het evenement is inmiddels geopend, de toegang is gratis. 
 
Het terrein van Autotron is heilige grond. Jarenlang was de locatie een van de belangrijkste automusea van Nederland. Op donderdag 20 september draait het in Rosmalen echter niet om het verleden, maar om de toekomst. Eén vraag staat daarbij centraal: weet u al wat uw volgende auto wordt? Speciaal voor zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en andere autoliefhebbers wordt het buitenterrein in Rosmalen volgezet met de allernieuwste auto’s van dit moment. 
 
Tijdens de Leaseauto Testdag kunnen bezoekers zelf de rijeigenschappen van de nieuwste auto’s ervaren. Hoe zit het met het comfort aan boord, de scherpte van de besturing, de prestaties van de nieuwste generatie motoren en de nieuwste hulpsystemen en rijassistentiesystemen? Bent u benieuwd hoe het is om met adaptive cruise control, lane keeping assist, blind spot detection en autonome remsystemen te rijden? Ervaar het op donderdag 20 september van 10.00 tot 17.30 uur zelf in Autotron Rosmalen.
 
Auto’s testen
Tijdens de eerste editie van dit evenement zijn minimaal elf automerken van de partij. Op het terrein in Rosmalen staan de nieuwste, fraaiste en meest interessante automodellen van onder meer Audi, Volkswagen, Citroën, Peugeot, Honda, Seat, Skoda, DS Automobiles, Kia, Nissan en Mazda opgesteld. Naast zelf rijden met deze auto’s kunt u ook aankloppen bij de experts van de merken voor al uw vragen over de modellen en uitvoeringen, veiligheid, comfort, stijl, duurzaamheid en de ontwikkeling van alternatieve brandstoffen en elektrische mobiliteit. 
 
Congres in teken van ADAS
Parallel aan de Leaseauto Testdag vindt er ook een interessant congres plaats dat geheel in het teken staat van de kansen en uitdagingen die Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) bieden. Zijn deze systemen een voorbode op de zelfrijdende auto? Tijdens dit congres vertellen acht toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland hoe zij aankijken tegen ADAS en wat er moet gebeuren om van deze technologische hoogstandjes ook echt een succes te maken. 

Het ADAS Congres is een must voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met verkeersveiligheid, weginrichting en het vervoer van de toekomst. Tussen de sessies door is er bovendien voldoende tijd om de verschillende systemen op het buitenterrein in Rosmalen uit te proberen en zelf te ervaren hoe ADAS het rijden veiliger kan maken. 
 
Aanmelden voor de Leaseauto Testdag en voor het ADAS Congres is mogelijk op de speciale registratiepagina

Geplaatst op: 28-08-2018 16:30

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen