Lease top 10 – Electric Edition


Datum: 10-09-2018

Bijtelling en speciale Lease Editions: wie de berichtgeving op autogebied een beetje volgt, kan al jaren niet meer om dergelijke onderwerpen heen. Leaseauto's zijn verantwoordelijk voor 54 procent van de jaarlijks nieuw verkochte auto's. Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) schept maandelijks orde in de chaos door een VZR Lease Top 10 te publiceren. Deze maand: de Elektrische Auto (EV) Edition.

Met de maandelijks te verschijnen VZR Lease Top 10 publiceert Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) een editie waarin zakelijk interessante auto's in een bepaalde categorie worden belicht. Vorige maand was dat de Senior Edition, deze maand een EV Edition (Electric Verhicle Edition) met als specials twee waterstofauto’s, die elektrisch aangedreven worden. De verkoop van full EV’s is dit jaar al 148% gestegen t.o.v. 2017. Een enorme groei dus. Het VZR-panel baseert zijn EV Top 10 onder andere op basis van de beschikbaar full EV-modellen, maar weegt eveneens subjectieve argumenten mee.

De Toyota Mirai en de Hyundai Nexo krijgen het predicaat ‘Special’, een label dat voorbehouden is aan speciale modellen of uitvoeringen. Deze dient u zeker mee te nemen in uw overweging voor een nieuwe leaseauto. Beide auto’s zijn waterstofauto’s en hebben dus ook maar 4% bijtelling voor zakelijke rijders (in 2019 ook boven de € 50.000,-). Deze waterstofauto’s worden elektrisch aangedreven en zijn geheel emissievrij. Dat betekent dat de uitstoot enkel uit water bestaat.Deze maand de EV Edition, volgende maand is de Managers Edition aan de beurt, waarin de hogere leasesegmenten onder de loep worden genomen.

Geplaatst op: 11-09-2018 11:02

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen