Lease Top 10 - Compact Edition


Datum: 03-09-2019

De kleinere automodellen zijn degene die in Nederland voor de verkoopaantallen zorgen. Als we naar de verkoopstatistieken van afgelopen augustus kijken, dan zien we dat de kleinere en goedkopere modellen toch het meest geliefd zijn onder ons Nederlanders. De eerste plek wordt bijna steevast ingenomen door een “klein” model uit de VZR Lease Top 10 – Compact Edition. Zo ook deze keer. De Volkswagen Polo was niet alleen in augustus het meest verkochte model, maar ook de afgelopen zes maanden in de zakelijke markt.

De VZR Lease Top 10 – Compact Edition
Bij deze Lease Top 10 worden de belangrijkste auto’s tot € 22.000,- in het zonnetje gezet. De basis hiervoor zijn de zakelijke registraties van het afgelopen half jaar. Daarbij wordt er ook altijd aandacht geschonken aan twee modellen die deze lijst net niet gehaald hebben, maar zeker de moeite waard zijn om te overwegen. Dit zijn de Specials.

Twee speciale modellen
Vergeet ook de Skoda Fabia en Suzuki Swift niet. De Skoda Fabia is een echte value-for-money auto. Mooi en praktisch vormgegeven met veel ruimte. De Suzuki Swift onderscheidt zich door zijn dynamische rijeigenschappen en vriendelijke doch sportieve uiterlijk!Volgende maand
Deze maand de Compact Editon van de Lease Top 10, volgende maand de Manager Edition, waarin het middenklasse leasesegment geanalyseerd wordt. De derde en laatste categorie is de Executive Edition, waarin het hogere (lees: duurdere) segment leaseauto’s belicht wordt.  Hier vind je alle Lease Top 10's

Bij de modellen uit de top 10 wordt één van de kenmerken (Unique Selling Point) van het model genoemd, tezamen met de vanaf-bijtelling van het model. Wil je zelf de bijtelling berekenen? Dat kan heel gemakkelijk via de bijtelling-berekenmodule.  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom zakelijk rijdend Nederland, wordt dan gratis lid van VZR.

Geplaatst op: 13-09-2019 14:32

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen