Keuzestress elektrische auto


Datum: 18-06-2024

Ze worden steeds mooier, kunnen steeds verder en ze helpen het milieu te verbeteren. Maar welke kies je? Ga nu met korting naar de EV-Experience en ervaar hoe jouw favoriete EV rijdt

Ruimte
In de meeste EV’s zit je net iets hoger omdat de batterijen in de bodem geplaatst zijn. Met de populariteit van de SUV’s en Cross Overs past dit prima bij de huidige wensen van de zakelijke rijder. Ook het nieuwe interieurdesign zorgt voor veel ruimte in de auto.

Prijs
Uiteraard is de prijs van de auto een belangrijk criterium. EV’s zijn (iets) duurder, maar in de meeste autoregelingen is daar rekening mee gehouden. Je krijgt bovendien nog korting op de bijtelling. Je betaalt geen 22% bijtelling maar 16% bijtelling in 2024 (tot € 30.000,-). In 2025 gaat de bijtelling naar 17% (tot € 30.000). 

Vergelijken 
Wil je echt ervaren hoe de elektrische auto’s die je op het oog hebt rijden? Neem dan een kijkje op de EV Experience in het weekend van 27 en 28 september op het legendarische Circuit van Zandvoort. Speciaal voor onze leden hebben we een kortingscode waarmee je 10 procent korting krijgt op een toegangsticket. Deze kortingscode staat in de komende VZR-nieuwsbrief. Nog geen lid en wil je wel gebruik maken van de korting? Aanmelden kan hier.

Er zijn verschillende criteria waar je bij de keuze voor een volledig elektrische auto op kunt letten. De jury van de EV van het Jaar verkiezing heeft de belangrijkste al voor je op een rij gezet. Begin 2025 zullen we de nieuwste EV van het jaar bekendmaken.


 

Geplaatst op: 02-07-2024 14:03

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen