Erik Boertjes benoemd tot nieuw VZR-bestuurslid


Datum: 01-03-2024

VZR is verheugd om de benoeming van Erik Boertjes als nieuw bestuurslid aan te kondigen. Met zijn uitgebreide ervaring in de zakelijke wereld en zijn toewijding aan de mobiliteit van morgen, brengt Boertjes een waardevolle bijdrage aan het bestuur van de vereniging.
 
Erik Boertjes staat bekend om zijn expertise op het gebied van mobiliteitsvraagstukken en heeft een bewezen staat van dienst in het bevorderen van duurzame en efficiënte bedrijfsmobiliteit. Zijn visie sluit goed aan bij de missie van de Vereniging Zakelijke Rijders, die zich inzet voor de belangen van zakelijke rijders.

Als bestuurslid zal Boertjes een sleutelrol spelen bij het vormgeven van de strategieën van de vereniging en het bevorderen van een positieve impact op de zakelijke mobiliteitssector. Zijn kennis en betrokkenheid zullen ongetwijfeld bijdragen aan het versterken van de positie van de vereniging als een invloedrijk orgaan in de branche.

Boertjes ziet uit naar zijn rol als bestuurslid: “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de andere leden van het bestuur van de VZR. Ik ben ervan verzekerd dat mijn achtergrond in zakelijke dienstverlening en ruime ervaring met vraagstukken rondom grote wagenparken een waardevolle bijdrage zullen leveren aan het verder versterken van de belangen van zakelijke rijders, waar ik zelf al meer dan 30 jaar deel van uitmaak.”
 
Het bestuur feliciteert Boertjes van harte met zijn benoeming en is ervan overtuigd dat zijn benoeming zal bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van de vereniging.
 
De directie en het bestuur van VZR zijn zeer verheugd met deze kwalitatieve uitbreiding. “De Vereniging groeit en dit bewijst dat er behoefte is aan een sterke club die opkomt voor de belangen van de zakelijke rijder. Wij hebben dan ook de verplichting om dit zo professioneel mogelijk in te vullen en zijn erg blij met zijn komst”, aldus Sander Borsten, directeur VZR.

Geplaatst op: 01-03-2024 07:57

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen