De beste leasemaatschappij 2021 event


Datum: 20-11-2020

Hoe tevreden ben je over je leasemaatschappij ,vroegen wij je in september van dit jaar. Ieder jaar vragen leasemaatschappijen hun berijders deze enquête in te vullen. Ook VZR leden wordt gevraagd hun leasemaatschappij te beoordelen. Al deze reacties zijn verzameld en gewogen in het ‘Tevredenheid over leasemaatschappijen rapport’.

Op basis van de resultaten uit dit rapport reikt VZR ieder jaar prijzen uit voor de Beste Leasemaatschappij. Dit jaar wordt dit live en digitaal uitgezonden en kan iedereen er bij zijn! Dinsdag 8 december om 16.00 uur gaan we live! Installeer jezelf met koffie, thee of iets sterkers en geniet mee van de boeiende gesprekken op basis van de mening van de VZR-leden!

Check hier de livestream en zet datum en tijdstip alvast in je agenda. Ben je benieuwd naar wie er vorig jaar wonnen: check hier de Beste Leasemaatschappij van het afgelopen jaar.

Over het onderzoek
VZR voert dit onderzoek al een aantal jaren uit, dat doen we samen met Feedback Company, voorheen Tevreden.nl. We hanteren drie hoofdcategorieën: tevredenheid van leaserijders, tevredenheid van wagenparkbeheerders en de tevredenheid van privateleaserijders.

De onderwerpen die we onderzochten zijn: communicatie, contractueel, sturing, onderhoud en schade & pech. Bovendien meten we de NPS en het algemene rapportcijfer.Na het live-event zullen we verder ingaan op de resultaten.

Veel kijkplezier op 8 december!

Geplaatst op: 20-11-2020 13:02

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen