Lid worden VZR

Informatie & advies over jouw leaseauto
Of je nu voor het eerst een leaseauto gaat rijden of al jarenlang een auto van de zaak hebt, onafhankelijke informatie en advies is essentieel. VZR zorgt dat zakelijke rijders op de hoogte zijn van fiscale, juridische en algemene informatie over leaseauto’s en auto’s van de zaak. Daarnaast tonen we de nieuwste interessante zakelijke auto’s, helpen we je met de keuze voor een EV of PHEV en leggen we uit wat precies het verschil is. We verklaren de gevolgen van de klimaatdoelstellingen op je leaseauto en brengen je op de hoogte over interessante thema’s als ADAS en telematica.


Bijtelling, autoregelingen & afkoopsommen
Belangrijke onderwerpen op de website en in nieuwsberichten zijn bijtelling en autoregelingen. Afgelopen jaar hebben maar liefst 65.000 zakelijke rijders een bijtellingsberekening gemaakt op onze website. En wist je dat zo’n 20% van alle zakelijk rijders niet of onvoldoende weet wat er werkelijk in hun autoregeling staat?
VZR helpt haar leden en berijders dan ook wanneer er een verschil ontstaat over de leaseauto met de werkgever bijvoorbeeld over een afkoopsom; dan sta je er niet alleen voor!
We hebben experts op fiscaal en juridisch gebied, maar ook specialisten die alles weten over leasing en autoregelingen. Onze specialisten kunnen bovendien bedrijven adviseren over hun mobiliteit en helpen bij het opzetten of verbeteren van de autoregeling.

Word gratis lid
Interessant hè? Alle informatie over je zakelijke auto bij elkaar! Lid worden van VZR is gratis je krijgt dan toegang tot de hele website en de maandelijkse nieuwsbrief. Meld je nu aan.
Wil je meer en bijvoorbeeld ook vragen kunnen stellen aan onze adviseurs of genieten van kortingen bij partners? Dan kan je kiezen om betaald member te worden. En mocht je onverhoopt tegen een juridisch probleem aanlopen met je werkgever, dan helpen we je met vriendelijke tarieven.

VZR
Vereniging Zakelijke Rijders bestaat al ruim 13 jaar en heeft haar plaats als belangenvereniging ruimschots verdiend. We lobbyen in Den Haag en Brussel over bijvoorbeeld de onbelaste kilometervergoeding. VZR maakt ook deel uit van de Mobiliteitsalliantie en onderzoekt in dat kader de haalbaarheid van variabele bijtelling op privékilometers. Met enkele rechtszaken hebben we jurisprudentie verkregen waardoor de regels nu wel duidelijk zijn.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen