MIND

Op weg naar slimme mobiliteit wordt toegankelijk via MIND. Via mobiele applicaties en portals worden onder meer voertuiggegevens en rijgedrag realtime inzichtelijk gemaakt voor berijders, fleetowners, leasemaatschappijen en dealers.
 
Door de MIND-smartbox in te bouwen in een auto wordt een voertuig ‘connected’. In heel veel nieuwe modellen van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA wordt standaard een smartbox ingebouwd. Daarnaast kunnen ook andere merken worden voorzien van de MIND-smartbox.
 
Via bijbehorende mobiele applicaties en portals worden verbruik, km-stand, storingen en onderhoud weergegeven. Ook wordt inzichtelijk hoe het rijgedrag van een berijder is, kan rittenregistratie worden bijgehouden, wordt de locatie van het voertuig weergegeven en krijgt de berijder een melding als het voertuig zich verplaatst; bijvoorbeeld in het geval van diefstal.
 
Waar berijders toegang hebben tot alle gegevens, is het inzicht voor fleetowners en leasemaatschappijen beperkt en onder andere afhankelijk van de wensen van het bedrijf. Door inzicht in- en sturing op onder andere verbruik, storingen en onderhoud. Zij zien direct wat er mis is met een voertuig en weten welke onderdelen en monteurs er nodig zijn om het voertuig te repareren. Op deze manier kunnen zij efficiënter afspraken in plannen en daarmee berijders, fleetowners en leasemaatschappijen ontzorgen. 
 
Kijk voor meer informatie over MIND op www.mindmobility.nl of bel +31 33 494 90 90.
 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen