Macadam stelt zich voor

VZR is een samenwerking aangegaan met Macadam Nederland. VZR-leden bieden wij namelijk aan om vrijblijvend gebruik te maken van de inspectiedienst van Macadam tegen een gereduceerd ledentarief. Je kunt gebruik maken van de expertise van de inspectiedienst van Macadam om bijvoorbeeld een voorinspectie, een tussentijdse inspectie of zelfs eventueel een contra-expertise uit te laten voeren.Over Macadam

Macadam is een onafhankelijk inspectie bedrijf en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Macadam voert jaarlijks meer dan 500.000 inspecties uit, zowel op locatie als ook bij de bestuurder thuis. Dit maakt Macadam marktleider op het gebied van inspectiediensten. In Nederland werkt Macadam o.a. voor toonaangevende leasemaatschappijen en biedt deze uitgebreide inspectiediensten aan. Doelstelling is om de leasemaatschappij op een transparantie wijze de doorbelasting conform afspraak met de berijder te laten uitvoeren.

Macadam is een onafhankelijk inspectiebureau en heeft dan ook geen enkel belang met de hoogte van de eventuele verkoopwaarde van het voertuig. Macadam registreert en rapporteert schade aan het voertuig. Macadam herstelt geen voertuigen en is niet betrokken bij aanverwante activiteiten, dit om de onafhankelijkheid te vrijwaren. Macadam doet dan ook geen enkele uitspraak over eventuele doorbelastingen welke met de leverende partij zijn overeengekomen.

Voorinspectie
Een voorinspectie levert je een uitgebreid rapport op met alle schades van jouw auto (klik hier voor een voorbeeldrapport). De inspectie kent een garantie dat alle schades zijn genoteerd. Op deze manier weet je zeker hoe het ervoor staat, heb je bewijs in handen bij eventuele discussies en kan je mogelijk nog zelf bepalen om schades te melden of zelf laten repareren voordat je de auto inlevert. Dit kan je veel geld besparen.

Locatie inspectie
De voorinspectie vindt plaats op een door jou uitgekozen locatie, bij het bedrijf of thuis. De inspectie duurt ongeveer 20 minuten. Het rapport vind je automatisch in je mailbox. Ontstaan er alsnog problemen met bijvoorbeeld je werkgever of bijvoorbeeld Private Lease aanbieder? Dan staat VZR je bij. De gehele autobranche is namelijk gebaat bij een transparant, objectief en vooral onafhankelijke inspectie.

VZR ledenvoordeel
Via VZR kun je met korting een voorinspectie boeken. VZR-leden profiteren van de extra korting die de VZR verleent, vul als Reden inspectie 'Ik heb een Vereniging Zakelijke Rijders en wil graag een voorinspectie laten uitvoeren' in. De inspectiekosten zijn dan geen € 145.- incl. btw en incl. voorrijkosten, maar slechts € 119,- incl. btw. Dat is inclusief voorrijkosten. 
 
Wordt betaald member van VZR en profiteer direct van de korting.

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen