Petities

Reiskosten nu omhoog

Er is urgentie om de onbelaste reiskostenvergoeding nú te verhogen. De ongekende stijging van de brandstofprijzen levert vooral voor de 4,3 miljoen werknemers die zakelijke kilometers rijden met een eigen auto een grote kostenpost op. VZR vraagt het kabinet om de aangekondigde onbelaste reiskostenvergoeding onmiddellijk te verhogen.

Teken de petitie

In het afgelopen jaar is de benzineprijs € 0,90 per liter gestegen, alleen dit feit al betekent dat een gemiddelde werknemer 5 cent per kilometer extra kwijt is voor zijn zakelijke kilometers. Wanneer het kabinet de extra btw-inkomsten die binnenkomen op de hoge benzineprijs direct gebruikt om de onbelaste kilometervergoeding te verhogen, is er direct effect.

Teken dus nu de petitie en help ons in onze lobby richting Den Haag. Is het niet voor jezelf, teken dan voor de 4,3 miljoen andere werknemers. Samen maken wij een vuist richting Den Haag! 

Je kan ook VZR-lid worden en gebruik maken van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, maak gebruik van onze expertise, bereken onbeperkt bijtelling en ontvang korting op producten. Meld je hier aan.


Heb je vragen over deze petitie of wat wij voor jou als zakelijke rijder kunnen beteken? Je kan altijd bij ons terecht via info@vzr.nl
 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen