8091 H.

Joined: Thu, May 10th 2012, 11:49 Total Topics: 1 Roles: Lid Vzr
Last Login: Tue, Oct 2nd 2012, 14:20 Total Posts: 6 Moderates: N/A

Latest Topics

Topic Created Posts Views Last Activity
Forensentax Oct 2nd 2012, 14:06 1 3,744 on 2/10/12

Latest Posts

Topic Author Posted On
Forensentax 8091 H. on 2/10/12
Leuk dat die idiote forensentax niet doorgaat maar het zal helaas een pyrrusoverwinning blijken te zijn. De eerste tekenen zijn al zichtbaar b.v. meer dan een verdubbeling van de net zo idiote verzekeringsbelasting. Het Haagse tuig heeft een onbeperkte fantasie als het gaat om het verzinnen van nieuwe mothodes en regels om de burger verder uit te persen en te plunderen. De opbrengst wordt doorgesluisd naar landen die nog meer naar de kloten zijn dan ons land en als er dan nog iets overblijft wordt dat verknoeid.
Nederland is door wanbeleid en gegraai failliet, de schuldigen worden niet gestraft of zelfs beloond en de gewone vrouw/man betaalt zoals altijd het gelag. Dus als er al een verlaging plaats vind wordt deze onmiddelijk gevolgd door een verhoging van een andere belasting of een nieuwe heffing die meestal meer opbrengt dan de verlaging. Tel uit je winst, het zijn alleen maar sigeren uit eigen doos of klapsigaren. Zoals ik reeds voor de verkiezigen stelde, zolang we op gekken stemmen zijn we zelf de grootste. Het bewijs hiervoor lees je dagelijks in de krant. Weg met de leugenachtige Haagse kliek.
Kunduz plannen 8068 Patrick on 17/5/12
Sorry, bebruiker moet uiteraard gebruiker zijn. De typefoutjes komen denk ik door ergernis.
Kunduz plannen 8068 Patrick on 17/5/12
@Marcel
Ik ben het absoluut niet met u eens. De bebruiker betaalt allang gestaffeld dat zit al in de absurd hoge brandstfprijs. Ook de mrb en bpm brengen goud geld op voor de Haagse uitzuigers. De auto is een melkkoe die uitgemolken wordt tot het bloed uit de spenen komt. Als u dat begrijpelijk vind, kolder maar het zij zo.
Kunduz plannen 8068 Patrick on 16/5/12
@Gerd
Leuke ideeen maar je moet het probleem bij de wortel aanpakken. Die wortel is het gestoorde regentenzooitje in Den Haag. Maar daar zal toch wat meer geweld aan te pas moeten komen. De deal voor het bijna weggeven van onze Leopard 2 tanks aan Indonesie is afgeketst. Laten wij er met elkaar een paar kopen en dan, op naar De Haag !
Dat laffe zooitje ongeregeld daar gaat het dan dun door de broek en pas dan zal er wat geregeld kunnen worden. Het is uiteraard niet uitvoerbaar maar er zit een kern van waarheid in. We maken nooit een vuist en dat weet de gore regentenkliek ook en dus trappen ze ons steeds meer de finaciele afgrond in. Morrend gaan we ten onder.
Kunduz plannen 8068 Patrick on 10/5/12
Nederland is gewoon failliet door jarenlang met (ons) geld te smijten of het niet op kon. Vele miljarden zijn verspild maar nu is het op en zoekt de gore regentenkliek naar geld. Daartoe is alles geoorloofd. Gerechtelijke uitspraken worden genegeerd (zie b.v. € 6,- adm.kosten bij reeds absud hoge boetes voor zelfs geringe overtredingen) enz.
De gewone man/vrouw is zoals altijd de klos en de schuldigen zoals de bonusgraaiers van banken, verzekeringen, pensioenfondsen e.d. en niet te vergeten de Haagse kliek zelf komen er mee weg en gaan dus gewoon door. En wij blijven het pikken tot we er bij neervallen. We reageren een beetje af op fora zoals deze en dat is het dan.
En dat weet het Haagse tuig ook. Op 12.09 rennen we weer braaf naar de stembus om te kiezen door wie we de komende periode belazerd willen worden. Maar wie nu nog gaat stemmen is nog dwazer dan degene op wie hij stemt.
Wanneer komen we eindelijk eens in opstand ??????

Heeft u een vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, zodat één van onze experts u kan helpen.

Vraag stellen

Word lid en profiteer van de vele voordelen

  • vragen stellen, meepraten op het forum of uw klacht in behandeling geven
  • juridische ondersteuning bij problemen
  • 4 of 12 maal per jaar een aantrekkelijk autoblad in de brievenbus
  • maandelijks ledenbulletin met nieuws over onder andere bijtelling en privacy
  • exclusieve previews nieuw te introduceren (zakelijke) auto's
Word lid Lees meer over de voordelen